Апартхотел СТЕНАТА

Пампорово, местност Студенец 2,
до ски писта „Стената“
тел.: +359 878 698 961 / e-mail: info@stenta.bg
www.stenata.bg

Хотел „Стената“ се намира в най-южния и слънчев ски курорт в Европа – Пампорово, разположен в сърцето на Родопа планина. Едно от основните предимства на хотела е неговата локация – сред красивата зимна природа в подножието на връх Снежанка и в непосредствена близост до ски-пистите и лифтовите съоръжения.

Разположен на две нива, хотелът предлага разнообразие от апартаменти за настаняване: 36 едноспални, 17 двуспални, 4 триспални и 7 студия. Всички апартаменти и студия са напълно обзаведени и оборудвани със самостоятелна кухня, телефон, телевизор, кабелна телевизия и интернет. Може да се насладите на красивата гледка от балконите към пистите и комплекс „Гранд Манастира“.

Ски гардероб и ски училище Стената.к.к. Пампорово предлагат най-новите модели ски и сноуборд оборудване за всички възрасти.
Високият професионализъм, по отношение на поддръжката и подготовката на екипировката, вниманието към всеки един клиент и уникалното местоположение на ски гардероба в непосредствена близост до ски пистите са причина редовните клиенти да се връщат година след година.