ЗЕМЯТА И ХОРАТА Хотел и СПА

Вашето място за бизнес и почивка в София!

София 1404, ул. Околовръстен път 27
тел: 02/424 1000
Резервации: 02 424 1000, 0988 12 7000
reception@earthandpeople.bg
Спа център: +359 2 424 10 30
spa@earthandpeople.bg
www.earthandpeople.bg

Хотел „Земята и Хората“ е луксозен хотелски комплекс 4 звезди в южната част на София. В близост до административните сгради на бул. „България“, както и до кварталите „Бояна“ и „Драгалевци“, хотелът има ключово местоположение за гости, които биха желали, да съчетаят работните си ангажименти с пълноценна почивка.

Комплексът е уникален със своята модерна архитектура, съобразена с всички естествени особености на мястото, на което е построен. Широки пространства със зеленина, максимално количество естествена светлина, стигаща до всяко кътче на хотела, невероятни гледки – всичко това е съчетано с модерен интериор, чиито основни елементи са метал, стъкло, дърво и камък.

На разположение на гостите са луксозно обзаведени, светли стаи и апартаменти с безплатен интернет. Ресторант, лоби бар и скай бар с уникална панорамна гледка към София и Витоша са готови да посрещнат всички любители на добрата кухня и качествените питиета. СПА центърът предлага богато разнообразие от релаксиращи процедури за всички гости на хотела, а добре оборудваните заседателни и конферентни зали правят „Земята и Хората” перфектно място за провеждане на конференции и семинари.