Хотел Ривиера Бийч 5*

тел: (+359 52) 386 815
факс: (+359 52) 386 808
e-mail: info@rivierabulgaria.com
www.rivierabulgaria.com/hotels/riviera-beach

Хотел Ривиера Бийч 5* e  разположен в най-южната част на комплекс Ривиера Бийч, на самия морски бряг. Хотелът се състои от две сгради с топла връзка, 290 стаи, апартаменти и мезонети – всички с балкон и изглед към морето.

Хотел Ривиера Бийч е много подходящ за семейна ваканция и дава възможност за настаняване на база „Всичко включено в цената“ (All Inclusive). 

Хотелът предлага много удобства на своите гости – бюфет и а-ла-карт ресторант със специалитети от българската и международната кухня, лоби и плажен бар, фитнес с гледка към басейните и морето, закрит и открит минерален басейн с детска част, SPA център, анимация. Хотелът е заобиколен от зеленина и в близост до него са тенис кортовете, детската площадка на открито и Рибният ресторант.

В модерния, сертифициран SPA и Балнео център Ривиера Бийч ще откриете традиционни релаксиращи и специализирани балнеологични лечебни програми, в които се използва минерална вода от собствен термален извор.

Хотелът разполага и с обособен конферентен център с 4 зали с капацитет до 300 места с модерно оборудване, бизнес център и просторно конферентно лоби за кафе-паузи.