Ваканционен клуб Ривиера

Добре дошли в рая на мечтите и реалността – Ваканционен Клуб Ривиера!

Варна
www.rivierabulgaria.com
тел.: 052 386 708
безплатен тел.: 0800 14334

Заобиколен от естествен парк, на самия морски бряг, Ваканционен Клуб „Ривиера” предлага нeзабравим престой на българското Черноморие, с разнообразни възможности за спорт, SРA и развлечения.

В близост до морската столица Варна, Ривиера е затворен комплекс от пет хотела с различна концепция и категория, но всички – директно на морския бряг. Във Ваканционен Клуб „Ривиера” ще откриете спокойствие и тишина, красиви плажове, тенис кортове, басейни с минерална вода от собствени термални извори, отлична кухня и безупречно обслужване.

Подарете си истинска почивка на морския бряг в лукс и спокойсгвие.

Дали ще изберете да отседнете в аристократичния Бутик Хотел Оазис с инфинити басейн, в един от 5-звездните ни хотели Империал и Ривиера Бийч със спиращи дъха гледки към морето, в уединения 4-звезден Лотос или в изцяло реновираната перла на комплекса – 4-звездния хотел Нимфа, ние ще се погрижим за мечтаната почивка с летен привкус.

Събудете се с гледката не безкрайното синьо море, хапнете не терасата, наслаждавайки се на великолепния парк наоколо, релаксирайте на морския бряг на няколко метра от Вашата стая, изиграйте партия тенис на един от трите модерни тенис корта, поглезете се в СПА центъра в средиземноморски стил и завършете деня в изискания ресторант „Ла тераса” с изкусително гурме меню.