FPI HOTELS & RESORTS представиха нова концепция за ресторант LaBranche и нови предложения за сезон 2020

Една от инвестиционните компании с изцяло български мениджмънт ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт ЕООД (ФППМ), на 30 януари 2020 г., в хотел Кристал Палас, представи новите предложения на FPI Hotels&Resorts за сезон 2020.

На специално организирана дегустация, на среща с медии, ресторантьори и представители на туристическия бранш, топ-мениджмънтът на групата представи новата концепция на обновения ресторант La Branchе. Ресторантът на хотел CrystalPalace е ребрандиран в партньорство с Нов български университет, а съчетанието от артистичната атмосфера на района с модерни интериорни елементи създава у гостите му космополитно усещане.

Главният готвач Петър Цветански представи селектираното меню, включващо в обедните предложения на ресторанта любопитни интерпретации на френската, италианската и испанската кухня. Новата концепция на реновирания ресторант на хотел Crystal Palace е част от предложенията за настоящата година на FPI Hotels&Resorts.

Екипът на списание Дестинация България, като гост на събитието, благодари на домакините от FPI Hotels&Resorts  и пожелава успешна година във всички техни дейности.