Списание Дестинация България в Русия – март, 2020

Уважаеми колеги и партньори,

Екипът на списание Дестинация България се обръща към вас по следните причини:

На първо място – да си пожелаем да се опазим здрави, както самите ние, така и нашите семейства. Вярваме, че всичко това, което се случва, скоро ще бъде преодоляно и ще остане в миналото, и че туристическият бранш няма да се огъне пред предизвикателствата.

Ние, като медийна компания и най-вече като хора, ще направим всичко, според нашите възможности, за да бъдем полезни на всички вас.

В тази посока и в подкрепа на Вас – нашите рекламодатели, ще изготвим онлайн брой на Дестинация България, който ще можете да видите в сайта www.destinationbulgaria.bg през месец май, 2020 г., и участието ви ще е без финансов ангажимент към К и П Адвъртайзинг ЕООД, издател на списание Дестинация България.

Втората причина е да ви запознаем как бе разпространено списание Дестинация България, подготвено за борсата в Москва.

Както вече е известно, непосредствено преди откриването на Международната туристическа борса МИТТ Москва 2020, обявиха нейното отлагане. Нашият екип бе в Москва, направи контакти и чрез туристически информационни центрове предостави списания на местни туроператори. Броят се предостави и в българското посолство в Москва.

След Москва, на среща на екипът ни в Генералното консулство на Република България в Санкт Петербург, списание Дестинация България отново бе презентирано, както и предоставено на туристически информационни центрове в града.

Отделно на събитие в Санкт Петербург на националният ни превозвач България Ер, по повод представяне на предстоящата директна линия София – Санкт Петербург от 18 април 2020 г., списанието получиха и присъстващите туроператори и гости.

Надяваме се, че с всичко, което направихме в Русия, ще Ви бъдем полезни.

До нови срещи.

Екипът на списание Дестинация България