Нови предложения от АТАМА

Екипът на АТАМА изразява подкрепа към клиентите си, като информира за нови уелнес услуги, които подобряват качеството на живот.
Вярваме, че спортуването е един от най-важните и приятни фактори, за да сме устойчиви на стрес и да преодоляваме предизвикателствата.

Новите ни предложения към вас:

•    НОВО!!! TWELLNESS COACHING – ново приложение на Техноджим, специално създадено сега, за да подкрепи всички, които искат да тренират вкъщи. Голямо разнообразие от тренировъчни програми за начинаещи и професионалисти. Добър вариант да преместим „фитнеса“ у дома. Приложението е налично в Google Play и App Store.

•    Всички налични уреди и оборудване може да следите на www.atama.bg/promos

Имаме нови специални цени за наличното оборудване, които са с отстъпка от стандартната цена. Нашите уелнес консултанти ще ви консултират кога оборудването ще бъде доставено и монтирано съгласно изискванията за безопасност.  

•    Всички хотели и фитнеси могат да се възползват от специалното ни предложение за ПРОФИЛАКТИКА в момент, когото обектът не работи. Нашият екип работи изцяло в съответствие с мерките за безопасност. Скоро всичко ще бъде наред и клиентите ни ще очакват да ги посрещнем в нова и хубава обстановка. Нашите колеги ще ви запознаят със специалните ни пакети за профилактика.

•    АТАМА предлага за вас кардио фитнес оборудване под наем – всички наши корпоративни клиенти могат да получат индивидуални оферти. Така може да предложите на вашите служители „малък корпоративен фитнес“, докато фитнес центровете отворят врати.

•    Част от новите ни премиум услуги е видео представянето на уредите ни. За да ви предложим пълноценно уелнес преживяване, без да се налага да ни посещавате в офиса, ви предлагаме видео представяне на уредите от нашите колеги – можем да ви демонстрираме тренировка и всички негови функции.

•    Нашите социални мрежи ще ви информират за последни новини от Техноджим, нови оферти и здравословни съвети.

Бъдете част от нашите уелнес последователи.

Следете ни на Теchnogym /BG/ и atama_technogym в Инстаграм /линкове/.

W: www.atama.bg | W: www.technogym.bg 

M: +359 889 237 033 | P: 02/ 971 58 10

Шоурум и офис Атама
бул. “Цариградско шосе” 101, Бизнес център “Актив”, ет. 1
София 1113