Pulse Health Center

Pulse Health Center е специализиран клиничен център, плод на дългогодишни проучвания и работа в сферата на диететиката, детокса и отслабването, в който екип специалисти се грижи за постигането на индивидуалните цели на всеки клиент.

Центърът успешно утвърди своите, превърнали се в запазена марка, 7 дневни програми за Детокс, Отслабване и Антистрес (Рестарт).

Хелт клиниката разполага с медицински кабинети със специализирана апаратура за диагностика и лечение, 5-звездна луксозна хотелска база за настаняване на брега на морето, фитнес клуб от веригата Pulse Fitness за провеждане на спортни занимания, голям СПА център с многообразие от съоръжения и басейни, зали за семинари с гост-лектори, специализирани детокс ресторанти и още много екстри.

Локализирана на самия бряг на морето, в курорта Свети Влас, клиниката предоставя уникално съчетание между чист планински въздух и обогатен с йодни йони морски бриз. Атмосферата в комплекса е релаксираща и предразполага към пълно възстановяване на тялото и постигане на максималното ниво на физическо и умствено благосъстояние.

PULSE HEALTH CENTER е клиника от ново поколение, която гарантира резултати на своите клиенти, независимо дали те имат нужда от успешно и трайно редуциране на теглото, цялостно детоксикиране на организма или просто искат да релаксират качествено чрез анти-стрес и анти-ейдж тепрапии за ревитализация, от които всеки от нас има нужда.

www.pulsehealth.bg

За резервации:

‎0700 444 60; 0700 44 600

Адрес

8240 Свети Влас, ул. Люлин № 4, Юрта

Email

info@pulsehealth.bg