Хотел Здравец Wellness & SPA – Велинград

Хотел Здравец Wellness & SPA е четиризвезден комплекс, разположен в идеалния център на Велинград, до пешеходната зона, в близост до няколко градски парка и боровата гора. Хотелът отваря врати в началото на лятото на 1968 г. и е първият хотел във Велинград. Както в своята история, така и през последните години, ние доказваме, че не спираме да се развиваме, утвърждаваме и да предлагаме нови услуги на своите гости.

Разполага със 170 легла и общо 88 помещения, разположени на четири етажа.

Ресторантът към хотела предлага уют и комфорт сред елегантна и изискана обстановка – 2 просторни зали за над 250 места и огромна тераса с гледка към центъра на града.

В комплекса има общо 4 конферентни зали с капацитет от 10 до 450 места, с естествено осветление, климатизация и модерно оборудване.
На разположение на гостите са още: лоби бар, кафе-градина, pool bar (през летните месеци), безплатен паркинг, закрит минерален басейн, открит минерален басейн (през летните месеци), шоков басейн, джакузи, сауна, парна баня. За децата е обособен специален детски кът.

Хотел Здравец Уелнес& СПА се гордее с множеството редовни гости и изградени традиции. Фирмата е дарител на средства в много кампании, основно на местно ниво.

Вече 50 години добавяме цветове към живота, в СПА столицата на Балканите!

Печели следните награди:

  • Най-добър бизнес хотел на Балканите за 2018 год.
  • Най-добър 4-звезден градски хотел за 2018 год.
  • Най-добър 4-звезден уелнес и СПА хотел на 2019 год.

А управителят Салих Кунгьов за втора поредна година печели награда за най-добър хотелиерски мениджър ( за 2018 и 2019 год.).

Велинград
Тел.: 0700 900 76
e-mail: marketing@hotel-zdravets.com/ reception@hotel-zdravets.com
www.hotel-zdravets.com