Русковец Термал СПА & СКИ Резорт

Русковец Термал СПА & СКИ Резорт е разположен в курортното градче Добринище, на 6 км. от Банско – зимната столица на България и Балканите.
Комплексът е изграден с артистичен почерк и в унисон с българската архитектурна традиция. Мелодични камбани отмерват потока на времето.
Русковец Резорт предлага разнообразен избор за настаняване в комфортни апартаменти и кокетни самостоятелни фамилни къщи, разполагащи със слънчеви тераси и много удобства.
Заведенията за хранене в комплекс Русковец са разположени в основната хотелска сграда.
За семейства с деца, в най-хубавата част на комплекса, е просторният Детски клуб, а в близост са изградени и открити детски площадки.
ОНСЕН СПА център е мястото, където можете да се погрижите за Вашето тяло и дух. СПА менюто включва масажи, терапии и ритуали, в които се съчетават дадености на природата със знания и техники от Япония.
Термал СПА & уелнес център: басейни с минерална вода – минерален басейн с хидромасажни лежанки на закрито, с температура на водата 30°С, и детски минерален басейн на закрито, с температура на водата 33°С, финландска сауна, 2 арома и солна парни бани, кнайп пейка, фитнес център с TechnoGym оборудване, 2 външни джакузита с минерална вода и панорамна гледка към планината, работещи целогодишно.

Добринище, ул.”Незнаен воин” №1
+359 889 99 0026 / +359 879 56 0512 / email: reservations@ruskovets.com
www.ruskovets.com