Шести Годишни награди в туризма – 2021

На 7 декември 2021 г., в зала „Сердика“ на София Хотел Балкан, бяха връчени Шестите Годишни награди в туризма – 2021, организирани от Министерство на туризма на Република България и под патронажа на Президента на Република България  Румен Радев.

На официалната церемония, на която домакин бе министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова, присъстваха вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, министрите на икономиката, на културата, на земеделието, храните и водите, посланици, кметове, представители на туристическия бизнес, медии. Специален гост на вечерта бе и известният български певец Орлин Горанов.

На събитието бяха отличени туристически дестинации, общини, обекти, медии и личности за цялостния им принос в туризма.

Списание Дестинация България бе номинирано в категория „Журналистически материал на тема Туризъм в България за 2021 в печатна медия” и спечели почетното второ място с журналистически материал на Катя Кръстева – „Разходка с лодка и представяне на забележителности в Никопол”.

Екипът на списание Дестинация България благодари на всички свои читатели, колеги и приятели, които ни подкрепиха в надпреварата.

Пожелаваме Ви здрава, успешна и различна 2022 година, а ние ще продължим с нашата туристическа разходка из забележителностите на България!