Кметство Равда

Равда, ул. Македония 2 / тел.: 0554/ 66 236 / тел./факс: 0554/ 66 203
e-mail: ravda_kmet@abv.bg

Обширни плажни ивици, ситен пясък, синьо море, усмивки и безгрижни слънчеви дни… това ни очаква в Радва! Курортното селище се намира в южната част на Черноморието ни и предлага прекрасна възможност за почивка през летните месеци. Много красиви, новопостроени хотели и къщи за гости отварят врати за туристи от цял свят. С типичната българска или вкусна морска кухня заведенията в Равда ще очароват и най-претенциозните гастрономи.
Плажът тук е голям, на места с малки, красиви заливчета. Необятната морска панорама и атмосферата в курорта са подходящи за всеки, независимо дали сте тук за почивка или заредени за летни купони.


За семействата с деца има най-различни атракции, детски съоръжения и площадки. Любителите на водните спортове също могат да се забавляват с водни ски, уиндсърфинг, ветроходство, както и уроци по гребане и плуване. Най-екстремните гости могат да посетят близките аквапаркове в близост или да вдигнат адреналина с джип сафари.


Равда е и с добре развита инфраструктура. Предлага постоянен превоз до Бургас, Слънчев бряг и Несебър, което дава възможност на туристите за разнообразни разходки.