Презентация на „София и Софийска област – бизнес, култура, туризъм”

На 28 април 2023 г. медийна компания К и П Адвъртайзинг организира събитие, на което представи новото издание на справочника „София и Софийска област – бизнес, култура, туризъм”, а домакин за пореден път бе Централен военен клуб, София.

С настоящото издание екипът на К и П Адвъртайзинг има удоволствието да ви запознае със забележителностите, културата, историята и традициите на София и Софийска област. Да представи потенциалът и възможностите за бизнес и инвестиции.

Гости на събитието бяха г-н Радослав Стойчев – областен  управител на Софийска област, г-н Мирослав Боршош – заместник-кмет по направление “Култура, образование, спорт и младежки дейности” – Столична община, кметове на райони и общини, мениджъри на фирми, журналисти, партньори.

На церемонията в Зала 1 бяха връчени и отличия за принос в управлението и реализиране на добри практики на кметове, общински предприятия и парньори.

А за доброто настроение в залата допринесоха изпълненията на народния певец Венцислав Пенев и възпитаничките на детски музикални школи – Карина Сарафова и София Шаламанова. Изненада за гостите бе участието на най-танцуващия кмет г-н Калоян Стойнов – кмет на с. Бусманци.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.