Комплекс “Белчински извор”

Новото СПА бижу в близост до София

Повече информация и резервации на www.belchin-spring.com или на тел.: 0721 80001 / 0884 025 542

СПА комплекс „Белчински извор“ се намира само на 50 км от София, в подножието на 4 планини – Рила, Верила, Витоша и Плана, и в близост до културно-историческия комплекс „Цари Мали град“. На площ от 80 000 кв.м. са разположени 4 луксозни вили, еко селище с 10 уникални по рода си къщи, СПА център с минерална вода, ресторант, мултифункционална зала, летен бар, собствен парк със спортни игрища и детски площадки.

„Белчински извор“ е единственият по рода си комплекс, съчетаващ спокойствието на природата с уютна атмосфера и неповторимо СПА преживяване.

Гостите ще имат възможността да избират между 10 дизайнерски вили, всяка в свой уникален стил, вдъхновен от природата, и естествените материали. Еко къщите са построени с естествени и висококачествени материали като дърво, глина, италиански конопени тухли, стъкло и други, всяка със свое атрактивно име. Оборудвани са с органична козметика, вдъхновена от природата, и разполагат с две просторни студиа, баня с душ кабина и веранда с градински мебели.

Почитателите на романтичните преживявания пък ще могат да се отдадат на почивка и релакс и да се насладят на пълно уединение в луксозните вили „Ромео и Жулиета“ и „Венера“. Двете вили предлагат комфортна дневна, спалня, баня с душ кабина, веранда с градински мебели и собствена термо зона със сауна, парна баня, джакузи с минерална вода и възможност за масажи.
За привържениците на почивките в големи компании са на разположение две луксозни вили с капацитет 10 – 15 човека, подходящи и за деца.

Гостите на комплекса ще имат възможността да усетят лечебните и успокоителни свойства на минералната вода, която извира с температура 41 – 46°C и притежава доказани лечебни свойства.
СПА центърът предлага вътрешни и външни минерални басейни, финландска сауна, билкова сауна, солна сауна, парна баня, стая за релакс, леден фонтан, тангенторна вана, билкова вана, външни минерални джакузита, екзотични душове, козметични и масажни студия.
Изцяло в духа на комплекса, ресторант „Изворът“ предлага уютна атмосфера, съчетана с вкусна храна и първокласни вина.
За да отговори на изискванията и желанията на всеки посетител, комплексът предлага също напълно оборудван фитнес център, детски кът с анимация, денонощен охраняем паркинг, красив парк, модерна конферентна и мултифункционална зала за провеждане на семинари, обучения, тиймбилдинг и друг тип корпоративни събития.