Arte Spa&Park Hotel с две награди от Белград

Две от общо петте награди, които връчи Балканският Алианс, грабна Arte Spa&Park Hotel, Велинград

На 19 февруари  2020 г. Балканският Алианс на Хотелските Асоциации връчи своите годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Отличията бяха само пет. България, в лицето на Arte Spa&Park Hotel, си тръгна с най-големите две от тях!

  • Най-добър SPA хотел на Балканите за 2020 г.
  • Най-добър мениджър на Балканите за 2020 г. – комплексният управител на хотела Анна Божкова

„Скъпи дами и господа, благодаря Ви. Стоя днес пред Вас, не защото съм по-добра, не защото мога да правя нещо, което Вие не можете, не защото притежавам знания и умения, които Вие нямате. Единствената причина да съм тук е привилегията да работя с изключителен екип и собственици, които правят работата ми и продукта ни доказано успешни. Повярвайте ми, всеки може да се справи точно толкова добре с екип като този. Приемете ме като посланик, който ще отнесе наградите вкъщи, при хората, които ги заслужават.” – бяха думите на благодарност на Анна Божкова, комплексен управител на Arte Spa&Park Hotel.

Тази година е четвъртата за Arte Spa&Park Hotel, в която успява да е любимо място за релакс и незабравимо преживяване. С невероятната си локация сред дивни борови гори, а в същото време на километър от центъра на курорта, комплексът предоставя неограничени възможности.

Високият процент “връщащи се” гости свидетелстват ежедневно за това.

Безспорно най-голямото преимущество на Arte Spa&Park Hotel е екипът, който съумява да ви накара да се чувствате специални, обгрижени, … „като у дома си“!