София Ви очаква!

Планирате да посетите София или вече сте тук?

Питате се как най-пълноценно да организирате престоя си?

Имате нужда от туристически карти, брошури и други информационни материали?

Искате да разберете какво се случва в забързания столичен град?

Отговорите на всички въпроси ще получите в ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ ЦЕНТРОВЕ (ТИЦ) на Столична община

Тук ще Ви помогнат с идеи къде и какво да посетите и как най-лесно да стигнете до желаното място. Ще получите безплатни карти на града, дипляни и брошури за туристически обекти, информация за нови атракции и събития, а можете и да закупите сувенири от София.

Ще ни намерите всеки ден от 10.00 до 20.00 ч. в„Читалнята” – най-нестандартната инфоточка в София. Намира се в Градската градина, близо до Народния театър; e-mail: chitalnyata@gmail.com; Тел.: 0885 921 620. Всеки работен ден от 9.30 до 18.00 ч. в

ТИЦ „София” – бул. “Цар Освободител” № 22 (в подлеза пред СУ “Св. Климент Охридски”); e-mail: tourist@info-sofia.bg; Тел.: 02 491 83 44/ 45

ТИЦ „Ларго” – Метростанция “Сердика 2”; e-mail: largo@info-sofia.bg; Тел.: 02 494 93 15. Всеки ден от 08.30 до 17.00 ч. в ТИЦ „Банкя”

гр. Банкя – пл. „Република”; e-mail: bankya@info-sofia.bg; Тел.: 0885 074 115

 Не пропускайте да си свалите и мобилното приложение VisitSofia.

Защо ли?

Защото е безплатно, защото работи и в offline режим, защото ви предлага достъп до над 200 обекта за настаняване, над 200 заведения за хранене, над 160 обекта за спорт и развлечение, информация за музеи, галерии, храмове, манастири, паметници и много други забележителности. Разгледайте и предложенията ни за разходка в София и околностите – няколко маршрута в града и на Витоша. За ваше удобство точките по маршрутите са позиционирани върху карта и всеки маршрут се предлага за посещение пеша или с кола.

Потърсете VisitSofia в Google Play и в App Store

А ако имате нужда от още информация, можете да ни намерите във Фейсбук Информационен център – София / SofiaInformationCentre и Инстаграм@sofia.information.centre или да посетите уебсайта на www.visitsofia.bg .