АКВАПАРК НЕСЕБЪР. ТОВА Е ВЪРХЪТ.

Водният парк с най-много атракции в цяла Европа е български!

Има неща, които не могат да се опишат с думи, защото трябва да се изживеят. Такова е усещането, което остава след един ден, прекаран в Аквапарк Несебър. Е, ние все пак ще опитаме, защото тази емоция си заслужава всяко усилие!

Освен ако не сте сред заклетите фенове на водните паркове, готови да пропътуват хиляди километри в търсене на силни усещания, забравете всяка асоциация, която изниква в ума ви, когато чуете „аквапарк“. Това, което се предлага тук, няма аналог в България и не само. Подгответе се да мерите със световен аршин. Рядко се случва нещо българско да е „най в Европа“, но именно такива са фактите за Аквапарк Несебър: няма друг воден парк на континента, който да предлага толкова много различни атракции! 

Разбирате го още на входа, когато пред вас се изправят шестте внушителни кули на парка: мащабите му помитат всичко по пътя си. Помитат го със стихийната сила на 10 милиона литра вода (!), площ от 55 000 квадрата и над 60 атракции, от които 38 пързалки. Някои от тях – абсолютно уникални за България. 

Напомняме: мерете със световния аршин! Под „пързалки“ се има предвид мега конструкции, някои от които с над 250 метра дължина! По шеметните им спускания, завои и тунели ви заливат титанични вълни от адреналин, а разнообразието от съоръжения е толкова голямо, че да пробваш всичко за един ден е много, много сериозно предизвикателство, в което не всеки успява. 

А с началото на сезон 2020 паркът пораства с 5 нови екстремни пързалки и цяла нова зона за деца с над 10 атракции! 

Една от новите пързалки е легендарната Кралска Кобра: може би най-въздействащата визуално конструкция в историята на водните паркове. Останалите четири ще осмислят деня и на най-лудия фен на силните усещания и са уникални за България: двете Лупинг ракети, мултислайдът Драгеро и Космическата совалка, която става най-дългата пързалка в България, измествайки от челната позиция Гигантския слалом, който се намира… пак в Аквапарк Несебър.  

Новата детска зона пък е уникална с това, че предлага 7 реплики на най-култовите пързалки с възрастови и ръстови ограничения, но проектирани специално за деца, както и много съоръжения за водна игра, отново без аналог в България. 

И това не са единствените промени в аквапарка. Този сезон собствениците планират цяла поредица от събития: концерти и спектакли с участието на големи имена. Кои ще бъдат те, ще следим с интерес на фейсбук страницата и новия сайт на Аквапарк Несебър: aquaparknessebar.bg

В заключение: Аквапарк Несебър е вихър от емоции, които ще направят лятото ви истински незабравимо с размах, който няма да откриете другаде. Подарете си един ден там и ще се убедите: новото мото на аквапарка, Top of the summer, е съвсем вярно. Това изживяване е истински, недостижим емоционален връх. 

www.aquaparadise-bg.com