Хотел Космополитан

Четиризвездният луксозен хотел Космополитан е разположен в центъра на град Русе, “Малката Виена”, и само на 80 км от международното летище в Букурещ.

Хотелът предлага на своите гости разнообразни типове настанявания, отговарящи на всеки вкус и персонални изисквания. Всичките 58 луксозни стаи и апартаменти съчетават уют и иновативен дизайн. На Ваше разположение са четири специализирани зали, оборудвани с най-новите и модерни технологии.

Уелнес център Космополитан е една от най-забележителните части на този комплекс. Екип от висококвалифицирани терапевти ще Ви предложат подходяща терапия,  съобразена с Вашите нужди и желания.

Хотелът разполага и с външен панорамен сезоннооткрит басейн, с фитнес център, с ресторант и зимна-лятна градина с отварящ се покрив, с капацитет от 400 седящи места.

За любителите на нощния живот хотелът разполага със заведение План Б, организиращо партита с различни изпълнители и известни DJ.    

E-mail: marketing@cosmopolitanhotelbg.com
T: +359 82 80 50 70; +359 884 200 887 / 889
www.cosmoplitsnhotelbg.com

Тина Турс е лицензиран туроператор и турагент в България, специализиран в индивидуалното обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Организира културни, СПА, винени и Юнеско турове в страната, както и комбинирани турове в България и други съседни европейски страни.
Тина Турс разполага с две пристанищни места в град Русе и извършва пристанищни услуги по обслужване на пътници, понтонни услуги, за които се изисква ползване на пристанищна територия и/или пристанищни съоръжения и съпътстващи дейности.
Тина турс разполага със собствен четиризвезден Спа хотел Космополитан, в град Русе, и 4 заведения на територията на града.


БЪЛГРИЯ, РУСЕ, УЛ. ДОБРИ НЕМИРОВ 1-3, +359 888 185 100, +359 884 200 887, MARKETING@TINATOURS.NET