Презентация на справочника „София и Софийска област – бизнес, култура, туризъм”

На 24 февруари 2021 г. в Националната галерия – Двореца се състоя презентацията на справочника „София и Софийска област – бизнес, култура, туризъм”.

Изданието е с подкрепата на Областна администрация на Софийска област и Столична община и предоставя информация на читателите за историята, културата, туризма и забележителностите на София и Софийска област, с възможност да се ползва и за туристически гид. Популяризира бизнеса, перспективите за неговото развитие и привличането на нови инвестиции.

Представят се райони на София и общини в Софийска област, значими културно-исторически обекти в страната ни, фирми.

Партньори на събитието бяха България Еър и „Магията на българската роза”. Медиен партньор – Българска национална телевизия.

На церемонията в Националната галерия – Двореца, освен презентация на изданието, бяха връчени отличия на кметове на райони и общини, на фирми, допринесли за повишаване на жизнения стандарт и подобряване облика на общината /района/. Присъстваха представители на администрацията на Софийска област, Столична община, кметове на райони и общини и други. Всички наградени получиха от партньора ни „Магията на българската роза” най-новата книга за билките – за господата и брошка от лист на роза с 24 каратово златно покритие за дамите.