Хотел АДМИРАЛ, Златни пясъци с нов 5-звезден Luxury Ultra All Inclusive

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ

С невероятната си и несравнима локация в центъра на комплекс Златни пясъци и пред самия бряг на морето, изцяло реновираният за лято 2023 след направена сериозна инвестиция петзвезден хотел „Адмирал” отвори врати днес – 18.05.2023 г. и ще предоставя на своите гости високо ниво на качество във всяко едно отношение.

Първите гости, които посрещат днес, са  повече от 250 участници и делегати в XVI-та Конференция на БААСТ и XIII-тият Международен годишен симпозиум на БОТА. Срещата се провежда под патронажа на ESSKA и ще бъде част от EFORT.

Елегантно обзаведени с прекрасна комбинация от пространство и стил, 300 двойни, фамилни стаи и апартаменти създават изключителна атмосфера за една незабравима и перфектната почивка.

Луксозното реновиране и направената инвестиция от „Златни пясъци” АД в трудни времена е с перспектива и надежда, че българският туризъм, с предлагането на качествен туристически продукт, може успешно да застане на международните пазари и да донесе положителни резултати както за работещите в тази сфера, така и за бизнеса като цяло, за Златни пясъци, Варна и България.

Освен външен басейн с морска  и вътрешен с минерална вода, гостите на хотел Адмирал получават достъп до ексклузивна зона на плажа пред хотела, оборудвана с висококачествени чадъри и шезлонги, които предлагат търсения комфорт за целодневно плажуване. Всеки гост, записал настаняване, може безплатно да ползва 2 шезлонга и 1 чадър на плажа.

За спортуващите, Luxury Ultra All Inclusive формулата предлага спортна анимационна програма – сутрешна йога на брега на морето и водна гимнастика на външния басейн. За търсещите релакс предлагаме достъп до съвсем новата ни SPA зона и безплатно ползване на сауна, парна баня и вътрешен басейн с минерална вода и фитнес.

Преживейте разликата от стандартната All Inclusive формула с новия ни 5-звезден Luxury Ultra All Inclusive.

Кирил Кирилов – Изпълнителен директор на Златни пясъци АД и Маргарита Христова – Търговски директор са убедени, че формулата за успех е изцяло новата за хотел “Адмирал” Ultra all inclusive концепция и инвестицията както в базата, така и в служителите и екипа.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.